Ahead of the game met INBIN

Ons doel is structurele oplossingen bieden en langdurige relaties aangaan met onze klanten. Business Intelligence - of afgekort BI - krijgt steeds meer aandacht en is een specialisme dat de meeste bedrijven zelf niet in huis hebben. Wij geloven dat op termijn geen bedrijf zonder een integrale BI oplossing kan, en dat je er beter nu dan morgen mee kunt beginnen. Om een neerwaartse spiraal te doorbreken of om verder te groeien.

Zelf een integrale BI oplossing creëren en neerzetten kost veel tijd, de kosten zijn vooraf slecht te overzien en ook het onderhoud van een BI oplossing blijkt een hele klus. Ook is continuïteit vaak een probleem.

Wat wij bieden

INBIN biedt tailor made managed business intelligence. Real time overzicht en controle over uw bedrijfsprocessen: wij adviseren bedrijven die hun performance management willen optimaliseren om zo hun bedrijfsresultaat te verbeteren en de competitie voor te blijven. Tailor made en gemanaged tegen een vaste maandelijkse fee: geen verrassingen dus. Wij verzorgen tevens het onderhoud, beheer en de support van uw business intelligence omgeving, zodat u zich kunt richten op uw core business. Succes is geen toeval: data gedreven sturen vergroot uw succes kansen.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op +31 (0) 20 777 4913, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons contactformulier.

Sales dashboards
Purchase dashboards
Executive dashboards
CRM dashboards
Human capital dashboards